lördag 2 januari 2010

Snart färdigmålad


Enligt referensbilderna ska pilen och spinnern vara mörkare röd än de ryska stjärnorna. Jag tog 20 droppar Tamiya X-7 Red och en droppe X-1 Black för att få en mörkare nyans. Det är väldigt lätt att det svarta tar över och det blir bordeauxfärg istället. Nu ska jag bara bättringsmåla med vitt och ljusblått och ge mig på däck och landställ sedan är den klar för dekalerna. Men jag tror att det ska göras på måndagens byggdag.

4 kommentarer:

Mathias Andersson sa...

Jäklar vad det går undan för dig nu då! Mycket tid nu under ledigheten. Kom vi fram till vilken tid mötet skulle vara på måndag? Skulle vi köra på dagen eller vanlig tid 18.30?

Lasse sa...

Jodå...har varit ledig en hel del efter julfirandet. Ett easybuild som drog ut lite på tiden - men en kul modell för 59:-!
Vi kör både och faktiskt! Vi är ett par stycken som tänker ha en byggardag från ca 12.00 och framåt...sedan kör vi som vanligt möte kl.18.30. Hade varit kul om du kunde komma med "the Black Beauty".

Mathias Andersson sa...

Jag kommer också i så fall efter tolv nån gång. Jag tar med mig SR-71:an. Har funderingar på att ta av huvarna och slipa om dem och sen ha dem öppna. Jag är inte nöjd med dem. Öppna huvar ger ett lite bättre intryck tror jag också på den kärran.

MIG:en din ser riktigt bra ut!

Lasse sa...

Tackar!!