torsdag 30 september 2010

Undersidan är målad

Inget märkvärdigt med målningen - men ändå en uppdatering...

Det är så lätt att måla med Gunzefärger. Jag tycker att den täcker bra, den får en jämn och fin yta och sedan är den halvblank vilket gör att man kan få på dekaler efter 24 timmar. Färgen som jag målade med ikväll var H311 (FS36622) Gray.

Till helgen börjar jag att måla med SEA-färgerna och tror att det blir H310 Brown som första färg...(fick Spunkydekalerna idag!)

6 kommentarer:

Elias sa...

Blir riktigt snyggt Lasse! Har haft väldigt mycket att stå i, har läst men inte kommenterat dina byggen, men som vanligt ser det mycket bra ut :) Blir själv sugen på en F-4 efter ditt och Mathias byggen! Hälsa till de andra på måndag!

Niklas sa...

Ser ut som du fått lagom genomlys på pre-shaden, bra jobbat! Tror du gör rätt i att måla Alclad sist också, det blir nog lättast så.

Kul att du börjat få färg på kärran för övrigt, finns hopp om färdig Phantom till C4... :)

Lasse sa...

Tackar!

Det ska bli kul att vända modellen och börja med SEA-kamouflaget. Golftävling i morgon så det blir först till helgen som målningen återupptas.

Det finns alltså en strimma hopp om att hinna till C4...

Rickard sa...

Ja, lagom genomlys på pre shaden. Håller med Niklas. Skulle var kul om du fick den klar till C4.

Mathias Andersson sa...

Riktigt shysst bygge! Håller med om att du fått en lagom genomlysning på pre-shaden. Jag gillade också att måla med dessa färger. Alla utom den mörkaste gröna var hur bra som helst! Den mörkgröna var lite besvärligare men helt ok. Du kör med Gunze på alla färgerna eller?

Lasse sa...

Absolut blir det Gunze "all the way...!"

Ska sätta mig och måla om en liten stund...så håll ut - en uppdatering kommer under kvällen!

En liten detalj som jag uppmärksammade för en stund sedan - detta var mitt 200:e modellinlägg. Hur har man tid med allt detta egentligen!!??