söndag 12 februari 2012

Första färgen av tre

Skyhawken har fått första tonen kamofärg...

Modellen kommer att få ett lite speciellt mönster med grått och blått och målas med mjuka övergångar.

Så har jag även fått ner stolarna i båda 111:orna. Målat vred, knappar, instrument och vädrat lite. Snart ska huvarna på och tejpa för målning :-)



Skriv gärna kommentarerna (om ni har några) på svenska...

3 kommentarer:

Rickard sa...

Snygg instrumentering! är det båda kärrorna? Skiljer de sig mycket från varandra i inredningen? Lite grå färg på ett flygplan säger inte så mycket men jag är övertygad om att det kommer bli bra.
Gillar också ditt byggtempo! Är svårt avis eftersom nästan allt mitt är nedpackat. Får nöja mig med att se dina och andras byggen. Kanske kan visa lite mer pansarrelaterat på din blogg för att lindra min abstinens=)

PS: Prova Google translate=) DS

Mathias Andersson sa...

Erkänn! Du var för lat för att forska fram översättningarna! :) Ser kanon ut! Varför fortsatte du inte med den Kuwaitiska kärran? Har du washat instrumentpanelens översida eller har du torrborstat för att få en lite sliten känsla?

Lasse sa...

Rickard:
Instrumenteringen skiljer sig en hel del mellan störflygplanet och jaktbombaren. Man ser skillnaden direkt om man ställer kärrorna bredvid varandra.
Ena modellen ska bli grå/grå och den andra har kvar samma målning som de hade i Sydostasien.
Jag får väl göra ett pansarinlägg med jämna mellanrum tills du är igång igen :-)

Mathias:
Jag var inte nöjd med målningsarbetet helt enkelt, plus att jag har en Fujimi-modell som får bli Kuwaitisk istället. Instrumentbrädan är torrborstad med Humbrol 147 Light Grey.

Jag provade Google translate men fungerade inte.. .så jag gav upp!